Sous vide kokbok

Topp 5 bästa sous vide kokböckerna

De bästa kokböckerna för sous vide matlagning på marknaden

För att underlätta för dig att hitta de bästa kokböckerna för sous vide matlagning har vi tagit fram en topp 5 lista på de böcker vi tycker är bäst.

01.

Bäst pris

The Sous Vide kitchen

I år, har restauranger använt sous vide maskiner för att göra deras rätter perfekta. I denna bok följer du proffset Christina Wylie och hennes underbara tekniker.

02.

Bäst stand-alone

Under Pressure – Thomas keller

Thomas Keller äger restaurangen The French Laundy i Calfornien och Per Se i New York. Båda restaurangerna har uppnått 3 stjärnor i Michelin Guiden.

03.

För entusiasten

Cooking sous vide

Underbara rätter är resultatet av de produkter du använder med en sous vide. I denna bok lär du dig allt som professionella kockar kan och hur en sous vide ska användas.

04.

Sous vide – The chef’s choice

Boken Sous Vide – The chef’s choice ger dig som läsare möjlighet att se hur en sous vide används i professionella kök. Med recept från Chris Holland tar boken med dig på en steg för steg guide med recept från Chris Holland, Ernst Van Zyl, Jeremy Ford, Jon Howe, Galton Blackiston, Greg Anderson, Mark Greenaway, Paul Heathcote, Regis Crepy, Scott Davies, Sean Sutton, Simon Boyle och Steve Smith. Några av recepten från kockarnas egna samlingar och ger en unik inblick i hur de införlivar sous vide i sina egna rätter.

04.

Sous Vide and Cook-Chill Processing for the Food Industry

Den här boken ger en omfattande och innovativ översikt över sous vide-tekniker som är eller snart kommer att användas kommersiellt för livsmedelsindustrin. Skriven av en rad internationella experter integrerar boken alla ämnen i förhållande till sous vide och cook-chill-bearbetning vilket gör att livsmedelsindustrins personal snabbt kan tillgodogöra sig de grundläggande principerna bakom varje teknik och deras tillämpningar. Det är en väsentlig referens för livsmedelsforskare och tekniker inom industri, forskning och undervisning. Särskilt matprocessingenjörer som deltar i produktutveckling, kvalitetssäkring, förpackning och produktion.